Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB i MÉS donaran suport al nomenament d'Albert Salas amb la condició que no canviï el model lingüístic d'IB3

Els portaveus del PSIB i MÉS per Mallorca, Iago Negueruela i Lluís Apesteguia, respectivament, han assegurat aquest dimecres que els seus grups donaran suport a la proposta del Partit Popular perquè Albert Salas sigui el nou director general d'IB3 amb la condició, entre altres qüestions, que no canviï el model lingüístic de l'ens.

Els dos diputats s'han referit a aquesta qüestió a la roda de premsa posterior a la Junta de Portaveus coincidint, igualment, a donar suport a Salas a canvi del compromís amb la internalització de la plantilla i les millores laborals i el manteniment de la independència.

Està previst, segons han indicat, que Salas transmeti als mateixos grups parlamentaris quina és la seva proposta de model en una ronda de contactes abans de la votació, que previsiblement es produirà al ple de dimarts que ve. El nomenament, així, podria produir-se en la primera votació.

La portaveu del partit d'extrema dreta VOX, Idoia Ribas, finalment ha desvinculat el nomenament de Salas i el model al capdavant de l'ens d'una pregunta parlamentària registrada aquest dimecres sobre la possibilitat que s'introdueixin continguts en castellà a IB3 i ha apuntat que els sembla el candidat adequat.

Per part del PP, la portaveu adjunta, Marga Durán, s'ha mostrat convençuda que és «un home de consens» i ha remès que sigui el mateix Salas qui traslladi als grups parlamentaris quines són les seves idees, projecte i model per a l'ens públic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.