Setmanari d'informació local - 138 anys

Sus a la 34a edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca amb més de 650 inscrits

La consellera de Salut, Manuela García Romero, ha inaugurat la 34a edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca junt amb la consellera de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, Carmen Reynés, i l’alcalde de Maó, Hèctor Pons.

La nova edició de l'ESPM ha començat aquest dilluns 18 de setembre amb més de 650 inscrits, i des de l'organització s'ha fet una clara aposta per temàtiques que situen el focus en l’orientació comunitària i els determinats socials en salut pública.

Fins al 27 de setembre, experts i professionals reflexionaran, debatran i compartiran coneixements i experiències al Llatzeret de Maó. El director, Maties Torrent, ha assegurat que l'Escola manté «la vocació d’oferir una visió el més ample possible de la salut. L'ESPM és un espai de formació i intercanvi de coneixement molt important».

L’alimentació, la salut mental, la gent gran, l’urbanisme sostenible o el racisme seran alguns dels temes cabdals que s'hi tractaran. La primera jornada de l’Escola de Salut Pública de Menorca ja ha reunit a més de 200 alumnes que han pogut assistir a les presentacions de 6 cursos diferents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.