Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS denuncia l'eliminació de les activitats relacionades amb la lluita contra el canvi climàtic al programa d'Educació Ambiental del Consell

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha denunciat que el pacte PP-VOX ha eliminat del nou catàleg d'activitats els tallers de formació i conscienciació 'Actuem per aturar el canvi climàtic' adreçats als alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius de tots els centres educatius de Mallorca. Segons el portaveu ecosobiranista, aquesta decisió del departament de Medi Ambient (gestionat pel partit d'extrema dreta VOX) «suposa una involució en les polítiques mediambientals realitzades en els darrers anys».

Alzamora, ha lamentat l'actuació del Consell tot i que ha remarcat que «no ha suposat cap sorpresa atenent que el departament de Medi Ambient està en mans dels negacionistes». No obstant això, ha responsabilitzat directament al president del Consell, Llorenç Galmés. «El president va decidir delegar la gestió mediambiental en un negacionista. Només ell n'és el responsable», ha assegurat.

Davant d'aquesta situació, el conseller de MÉS s'ha mostrat «molt preocupat» i ha demanat al president insular que rectifiqui. «El senyor Galmés té una obligació amb els ciutadans i no pot desentendre's d'aquesta manera. El Consell de Mallorca ha de reconèixer la situació actual d'emergència climàtica i ha d'implementar i executar tant accions com mesures efectives en benefici dels interessos vitals de l'illa de Mallorca, de la seva població, del seu territori, de la seva economia, dels seus recursos i de les generacions futures», ha remarcat.

En aquest sentit, Jaume Alzamora ha recordat que les activitats eliminades tenien com a objectiu apropar els estudiants al medi natural i despertar-los «una consciència climàtica».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.