Setmanari d'informació local - 138 anys

El Mercat de Nadal que se situava a la Plaça d'Espanya i a la Porta Pintada es traslladaran enguany al Parc de Ses Estacions

Les parades del Mercat de Nadal que tradicionalment se situaven a la Plaça d'Espanya i la Porta Pintada es traslladaran enguany al Parc de Ses Estacions a causa de les obres de reforma i rehabilitació que s'estan fent en l'espai.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma així ho han comunicat la regidora d'Economia i Comerç, Lupe Ferrer, i la directora general de Fires i Mercats, María del Carmen Esparza, als representants de les patronals i associacions de comerciants, artesans i firaires que participen en la iniciativa, durant una reunió mantinguda a Cort.

El mercat nadalenc, que sí que mantindrà els seus emplaçaments de La Rambla i la plaça Major, se celebrarà entre el 23 de novembre i el 7 gener, amb un horari d'obertura de 10.00 a 21.00 hores.

En principi, està previst que en la part exterior de Ses Estacions es mantenguin les atraccions infantils com en les edicions anteriors.

El trasllat també afecta als llocs de menjar i dolços que, com la resta, seran reubicats. A més, es pretén donar protagonisme als productes alimentaris locals mitjançant parades específiques.

Així mateix, està previst oferir més espai d'exposició i venda a aquells artesans que estiguin disposats a fer demostracions en viu de la seva activitat.

Des de l'Ajuntament han assenyalat que «es garantirà la seguretat del recinte en tot moment», ja que, a més de la presència de la Policia Local, es comptarà amb el reforç de vigilància privada.

En la trobada, la regidora ha destacat la intenció del Consistori de «recuperar l'esperit tradicional del Mercat de Nadal, que convidi els ciutadans a passejar i a gaudir de les festes» i, per a això, s'ha compromès a «treballar conjuntament amb les associacions i els altres departaments municipals implicats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.