Setmanari d'informació local - 138 anys

Catalina Cirer: «El Banc d'Aliments fa una bona tasca en la distribució d'aliments entre persones necessitades i ha de continuar funcionant com fins ara»

La consellera de Famílies i Assumptes Socials, Catalina Cirer, ha garantit el seu suport al Banc d'Aliments de Mallorca, assegurant que l'entitat «sempre trobarà el suport de la Conselleria».

Segons ha informat la Conselleria de Famílies i Afers Socials en un comunicat, Cirer s'ha reunit aquest dimecres amb el president del Banc, Raimundo Montis, i amb la tresorera de l'entitat, Genoveva Fontenla, per a conèixer els projectes actuals que duu a terme l'entitat i mostrar-los la voluntat de màxim suport i col·laboració.

«El Banc d'Aliments és una de les principals entitats solidàries de les Illes», ha destacat Cirer, qui ha afegit que «la seva tasca en la distribució d'aliments entre les persones necessitades és summament important i ha de continuar funcionant com fins ara».

A més, la consellera ha destacat la tasca que realitzen els 25 voluntaris que treballen en el Banc d'Aliments, fundat en 1995 i que s'encarrega de distribuir aliments a 93 entitats, que els fan arribar a 28.133 persones en situació de vulnerabilitat.

D'aquestes 28.133 persones, 1.070 són nins de 0 a 2 anys, 6.095 tenen entre 3 i 15 anys i 20.968 són majors de 16. Durant el 2022, aquesta entitat sense ànim de lucre va distribuir 1,7 tones d'aliments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.