Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern «estudiarà» la possibilitat d'augmentar el nombre d'escales de creuers a Palma «en temporada baixa»

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, ha anunciat que el Govern «estudiarà la possibilitat d'augmentar el nombre d'escales de creuers al dia en temporada baixa» al port de Palma, que ara està fixat en tres al dia.

Així ho ha explicat aquest dimecres el conseller en declaracions als mitjans després de reunir-se, juntament amb la presidenta del Govern, Marga Prohens, amb el director d'Espanya de Cruise Lines International Association (CLIA), Alfredo Serrano, al Consolat de Mar.

El conseller ha assenyalat que el 2023 i el 2024 «no es discuteix l'acord que hi ha», però que de cara al 2025 «s'estudiarà millorar, si cal, l'arribada de creuers en temporada baixa».

Pel que fa a la possibilitat d'augmentar el nombre de creuers «en temporada baixa», Serrano ha indicat que el sector «sempre està operant i la qüestió és si van a un destí o un altre». Així, ha remarcat que des de CLIA consideren que els creuers són «una força de riquesa i segurament la forma de turisme més sostenible».

«Per descomptat que hi ha demanda» en temporada baixa, ha assegurat Serrano, tot i que ha remarcat que quan més vaixells solen venir a Palma són els mesos d'abril, maig, octubre i novembre. A més, ha fet referència al fet que «cada vegada la temporada és una mica més llarga, de manera que hi ha una tendència amb una major desestacionalitat al sector».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.