Setmanari d'informació local - 138 anys

Roman Hillmann, Miquel Àngel Lladó i Joan Antoni Salas faran de Reis a la representació de 'L'Adoració' de Llorenç Moyà

El Teatre Municipal Xesc Forteza ha acollit aquest dilluns horabaixa l'assaig general de l'obra 'L'Adoració dels Tres Reis d'Orient', de Llorenç Moyà, que se celebrarà el pròxim 6 de gener seguint totes les mesures de seguretat per la Covid-19.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dilluns en una nota de premsa, com és habitual l'espectacle es farà en Ses Voltes el pròxim 6 de gener. Si bé, en cas de pluja la representació de l'obra es farà en el Teatre Municipal Xesc Forteza a les 13.00 hores (plaça de Miquel Maura, 1).

A més, atesa l'actual situació d'alarma sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19 i per a adaptar aquesta activitat, enguany s'ha reduït l'aforament, per tant, només podran accedir al recinte els qui que s'hagin descarregat prèviament la invitació en la web www.palmacultura.net.

L'aforament de Ses Voltes és de 180 persones, el mateix que el Teatre Xesc Forteza. Per tant, les mateixes entrades de Ses Voltes serviran per al Teatre en cas de pluja.

A l'assaig general de la funció teatral, celebrat aquest dilluns, hi han assistit el tinent d'alcalde de cultura i benestar social, Antoni Noguera, i el director general de promoció i difusió cultural, Marcos Augusto.

Per a Noguera, «des de l'àrea de cultura es treballa per a fer costat a qualsevol activitat cultural. Es fa, però, des del respecte a les mesures de seguretat i molt pendents de les normatives sanitàries vigents».

L'elenc de 'L'Adoració dels Tres Reis d'Orient', està liderat per Joan Carles Bestard que serà el rei Herodes, i l'actriu Clara Ingold que representarà la Mestra de Cerimònies. Per part seva, el gestor cultural Roman Hillmann, l'escriptor Miquel Àngel Lladó i el director de Benestar Social de Cort Joan A. Salas seran els Reis.

Altres papers importants són els de Sant Josep i Santa Maria, que estaran representats per l'empresari Joaquín Rodríguez i Nermin Goenens, o el Dimoni a càrrec del fisioterapeuta Carles Expósito.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.