Setmanari d'informació local - 138 anys

Els concerts de Sant Sebastià se celebraran en recintes tancats i limitats al 50%

El portaveu de l'Ajuntament de Palma Alberto Jarabo, ha explicat aquest dimecres que els concerts previstos per a Sant Sebastià se celebraran en aquesta ocasió en recintes tancats i que, com a novetat, seran de pagament, encara que la recaptació es destinarà a entitats socials que treballen per a combatre els efectes de la pandèmia.

Jarabo ha assenyalat que «no hi haurà una festa patronal a l'ús» però que s'ha decidit mantenir algunes activitats culturals amb l'objectiu d'arribar a la major quantitat de persones possible.

En concret, els concerts programats tendran lloc en el Teatre Principal, l'Auditori de Palma i l'Antic Parc de Bombers. Segons ha detallat, en aquesta ocasió, es cobraran cinc euros perquè, ha afegit, garanteix millor l'assistència que el sistema de cita prèvia i, a més, tindran caràcter benèfic, amb una recaptació prevista d'uns 10.000 euros.

Els aforaments en aquests recintes seran limitats al 50 per cent segons la normativa vigent. En aquest sentit, el Teatre Principal podria acollir a unes 400 persones; l'Auditori, a 800; i en el cas del parc de bombers, uns 130 assistents.

D'altra banda, Jarabo ha explicat que l'Ajuntament de Palma mantendrà mentre duri l'estat d'alarma la possibilitat que terrasses de bars i restaurants puguin continuar ocupant zones d'aparcament, amb algunes millores. A més, mentre duri el nivell 4 d'alerta a Mallorca, en carrers per als vianants es podran instal·lar terrasses sempre que es respectin dos metres i mig per al pas de vianants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.