Setmanari d'informació local - 138 anys

El periodista Joan Riera presenta 'La memòria esclava', la seva primera novel·la d'espionatge

45473

Joan Riera, el conegut periodista que va desenvolupar la seva carrera entre Ultima Hora i Diari de Balears presenta aquest dijous la seva primera novel·la titulada 'La memòria esclava', editada pel segell Balèria.

Aquest dijous, 10 de desembre, a les 19.30 hores al Casal Balaguer de Palma es farà la presentació del llibre de Joan Riera, on a més a més de l'autor, hi parlaran Lluís Maicas, Guillem Rosselló i el director del diari Ultima Hora, Miquel Serra.

Riera ha explicat a dBalears que «es tracta d'una novel·la d'espionatge explicada a través de la mirada d'un advocat progre i revolucionari durant la Transició que acaba col·laborant amb els serveis secrets per a destruir a un personatge públic que és un referent de la Memòria Històrica».

L'autor adverteix, també, que durant la història van apareixent «casos de corrupció que recorden alguns dels que hem viscut a Mallorca la dècada dels norantes i la primera dècada d'aquest segle» i afegeix que «al lector li sonaran constantment», però adverteix que «tot és ficció».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.