Setmanari d'informació local - 138 anys

Absolen Joan Font per l'atac a la paradeta de l'ASM, per una qüestió de forma, sense negar els fets

45153

El TSJB ha absolt Joan Font per l'atac a la paradeta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, per una qüestió de forma però sense negar els fets. Així ho ha fet públic l'Assemblea, qui ha considerat la sentència com a «nefasta perquè dóna ales als violents contra l'independentisme i la llibertat de pensament i expressió».

El Tribunal ha decidit revocar la sentència de l'Audiència Provincial que havia estat recorreguda per Joan Font Rosselló i en conseqüència l'absol. Se l'havia condemnat per un delicte de coaccions a un any de presó i a una indemnització de 233 euros a l'ASM.

L'absolució de Font es produeix com a conseqüència d'una interpretació del delicte de coaccions en el Codi Penal vigent i l'articulat de la Constitució espanyola. No obstant això, cal remarcar que en la decisió del recurs no es qüestiona en absolut els fets ocorreguts.

L'ASM ha explicat que descarta recórrer la sentència perquè «donam per impossible que el Tribunal Suprem rectifiqui i faci justícia, atesa l'hostilitat que ja ha demostrat contra el sobiranisme amb el judici al líders independentistes catalans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.