Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi presentarà una esmena d’un milió i mig d’euros als pressupostos per a l’escola concertada

La portaveu d'El Pi – Proposta per les Illes Balears, Lina Pons, ha anunciat aquest dimecres que presentarà una esmena als pressupostos generals de la comunitat autònoma d’un milió i mig d’euros per a reforçar l’escola concertada. Pons ha apuntat durant la seva compareixença després de la junta de portaveus que la setmana que ve també li faran una pregunta a la presidenta del Govern, Francina Armengol, per a «fermar el compromís que ella i el seu govern té amb l’escola concertada».

Segons la portaveu del grup parlamentari, «des dels seus orígens, El Pi està compromès amb l’escola concertada perquè sabem que és necessària, és complementària i fan una tasca tan important com fa l’escola pública».

D’altra banda, Pons ha remarcat que «li hem de donar les gràcies a la presidenta perquè s’ha fet seva una petició de fa mesos d’El Pi perquè es facin PCR a tots els viatgers nacionals». Ha explicat que Armengol li ho ha demanat a Sánchez i que «veurem com acaba».

Tot i això, ha criticat que els sap molt de greu «confirmar allò que prevèiem i que vàrem denunciar que esperàvem i que reclamàvem que no fos així i és que Sánchez no ha fet cap anunci per a les Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.