Setmanari d'informació local - 138 anys

Detengut un treballador de l'IMAS per presumptes abusos sexuals a diversos menors

La Policia espanyola ha detengut un treballador d'un centre d'acolliment de l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS) per presumptes abusos sexuals a diversos menors.

Segons han informat fonts pròximes al cas, l'home va ser arrestat fa diversos dies. Els fets es remunten a 2018 i suposadament van consistir en tocaments a diversos al·lots, que aleshores eren menors d'edat.

En un comunicat de premsa, l'IMAS ha assegurat aquest dijous que va ser el primer a denunciar els fets a Fiscalia de Menors.

D'acord amb l'IMAS, els fets es remunten a l'any 2018, però no és fins a 2019 quan els menors ho varen comunicar al centre i aquest denuncià els fets a la institució, moment en qual es va obrir un expedient disciplinari al treballador i se'l va apartar de manera immediata del servei.

Segons ha explicat l'IMAS, arran de les informacions donades pels menors, la institució insular va obrir una investigació interna i va traslladar el cas a la Fiscalia «perquè pot ser constitutiu de delicte». A conseqüència d'això s'inicia la investigació policial, que va concloure fa diversos dies amb la detenció de la persona implicada.

La institució insular ha sol·licitat «la màxima prudència per a no interferir en la investigació policial».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.