Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi demana la compareixença urgent del gerent de l'hospital Mateu Orfila

44877

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha registrat aquest dilluns la compareixença urgent del gerent de l’hospital Mateu Orfila, Romà Julià Massip, a la comissió de salut del Parlament. La portaveu del grup parlamentari d’El Pi, Lina Pons, ha explicat que volen que s’aclareixin les causes del cessament del cap de l’UCI, Ramón Fernández-Cid Bouza, en plena pandèmia».

Segons Pons, aquesta situació «ha provocat les protestes dels metges, personal d’infermeria, auxiliars i professionals d’altres serveis de l’hospital i s’ha d’aclarir de manera urgent com pot afectar els ciutadans». La portaveu ha deixat clar que «no s’ha fet amb consens i hem sabut que Can Misses i Son Espases s’han sumat a aquestes protestes per aquest cessament».

«Tenim clar per les informacions i les reunions que hem tengut que ha estat més per motius personals que una altra cosa, de fet el nomenament del nou cap s’havia d’haver produït i s’ha ajornat a la setmana vinent i pensam que encara hi som a temps», ha remarcat Pons. La portaveu del grup parlamentari d’El Pi ha afirmat que esperen «que com més aviat millor es faci efectiva aquesta compareixença perquè tenim moltes preguntes a fer».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.