Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen un home per l'incendi a l'aparcament de l'aeroport de Palma

10/11/2020 Coches afectados por el incendio en el aeropuerto de Palma. SOCIEDAD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS POLICÍA NACIONAL | POLICÍA NACIONAL

Agents de la Policia espanyola varen detenir divendres passat un home d'origen suís com a presumpte autor de l'incendi a l'aparcament de l'aeroport de Palma que va afectar quatre cotxes.

Segons ha informat la Prefectura Superior de les Balears, els fets varen passar divendres a les 13.30 hores a la quarta planta de l'aparcament de l'aeròdrom palmesà.

En el moment en què es va visualitzar una gran fumera es va avisar els serveis de bombers i es va establir un dispositiu per a aclarir les causes de la mateixa.

D'acord amb la Policia, instants després que es produís l'incident, diversos agents varen observar un home que sortia de la zona afectada, per la qual cosa es va procedir a la seva identificació per a comprovar si estava implicat en el sinistre.

El presumpte autor no va col·laborar amb els agents i fins i tot va voler colpejar un d'ells, de manera que una vegada que varen poder contenir l'home, se li va realitzar un registre, confiscant diversos encenedors i una bombona de butà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.