Setmanari d'informació local - 138 anys

Jordi Mora: «És un bon moment per a reactivar el turisme de creuers»

El president de Pimem, Jordi Mora, ha assegurat que «no podem mirar els creuers amb els prejudicis del passat, cal ser valents, molts altres tipus de turisme no han pogut venir, cal apostar pel turisme de creuers ja que serà un impuls a l'oferta complementària». D'aquesta manera, el també portaveu de la plataforma Sí als Creuers ha afirmat que «l'hivern serà molt dur, a les Canàries han estat molt llestos i han presentat uns protocols de seguretat molt estrictes que han estat aprovats pel Ministeri» i ha recalcat que «Balears ha de fer el mateix, deixar-se de bones paraules i fer un pas decidit i presentar un protocol clar i segur».

Amb tot, Mora ha deixat clar que «no és una qüestió de competir uns contra els altres, sinó moure el turisme amb seguretat» i ha afegit que «tot aquell turisme que pugui venir a les Balears de forma segura ha d'impulsar-se per a reactivar l'economia de les Illes».

D'altra banda, el president de Pimem ha lamentat que «la facturació ha baixat en un 70% a la restauració, un 80% entre els taxistes, percentatge similar les empreses de càtering i el comerç ho ha fet entre un 70 i 80%. Amb aquestes caigudes és impossible que les empreses puguin aguantar». És per aquest motiu que Mora en declaracions a Canal4 Ràdio demana que s'agilitzi la documentació. «Cal eliminar 'burrocràcia', hi ha una teranyina administrativa que afecta totes les institucions i que alenteix tots els processos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.