Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi exigeix un canvi de model de finançament per acabar amb la injustícia que pateixen les Balears

44307

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha exigit a la presidenta Armengol un canvi de model de finançament que acabi d’una vegada per totes amb el greuge que pateixen les Balears. El diputat Josep Melià, en una pregunta a Armengol, ha deixat ben clar que «és inacceptable que les Balears paguin 450 milions d’euros en concepte de solidaritat quan no som els més rics de l’Estat i som els més perjudicats per la crisi econòmica de la Covid.

Melià ha apuntat que aquest sistema de finançament «hauria de ser més flexible, governi qui governi a l’Estat sempre passa el mateix a les Balears». Segons el diputat d’El Pi, «entenem que els socialistes han de seguir la disciplina de partit i suavitzar la crítica sobre la injustícia del sistema de finançament però ja arribat el moment de ser més contundents».

Melià ha dit que «la injustícia cap a les nostres illes és permanent». En aquest sentit, el diputat ha reclamat «que es prenguin mesures per demanar a l’Estat un canvi de model de finançament i que ens deixem d’una vegada de consensos i de bones paraules».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.