Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern proposarà Francesc Antich com a nou president de l'Autoritat Portuària de les Balears

El Govern proposarà dilluns que ve l'expresident Francesc Antich com a nou president de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB).

Es tracta d'una decisió que està previst que s'aprovi al Consell de Govern de dilluns que ve, per així proposar el nomenament al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Antich va ser president del Govern entre 1999 i 2003 i, més tard, entre 2007 i 2011. Així mateix, ha estat senador del PSIB entre 2011 i 2019, diputat al Congrés entre 2004 i 2007, secretari general del PSIB, diputat al Parlament i comissionat autonòmic de les Balears a Madrid.

El Govern proposarà Antich perquè assumeixi la direcció de l'entitat, després d'acordar el cessament de Joan Gual de Torrella com a president de l'APB.

Gual de Torrella va ser detengut el mes de juliol per la Guàrdia Civil en un operatiu anticorrupció. Va ser posat en llibertat provisional hores després. El presumpte cas de corrupció està relacionat amb una adjudicació d'uns amarratges a Menorca i unes licitacions de contractes públics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.