Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acull aquest dimecres la Nit de l'Art amb quatre itineraris

14/09/2020 Itinearios de la Nit de l'Art.. La Nit de l'Art comienza este miércoles con itinerarios organizados por las galerías y espacios asociados tanto en catalán, castellano e inglés. CULTURA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS NIT DE L'ART | NIT DE L'ART

La Nit de l'Art comença aquest dimecres amb itineraris organitzats per les galeries i espais associats tant en català, castellà i anglès.

Art Palma Comtemporani ha informat que l'activitat és gratuïta i està organitzada per l'Ajuntament de Palma i la Fundació Arco.

Les visites dialogades és un projecte de mediació que ofereix al públic descobrir les exposicions de la Nit de l'Art 2020 en diàleg amb professionals del món de l'art, en grups reduïts, amb temps per a compartir experiències i coneixements, amb totes les mesures de seguretat.

Les visites estan obertes a tothom, independentment de si tenen experiència amb l'art contemporani o no, és a dir, públic en general, famílies amb nens, adolescents i també professionals del sector.

Els mediadors d'aquestes trobades dialogades amb l'art seran Mònica Galván, comissària; Gabriel Llinàs, artista i comissari; Jaume Reus, historiador de l'art i gestor cultural i Pau Waelder, comissari, crític i docent.

Els quatre itineraris programats a Palma recorren tres espais cadascun, més un itinerari a Andratx, que cobrirà el CCA Andratx. Els participants poden triar en un formulari d'inscripció el dia i hora en la qual volen fer la visita i si volen fer els recorreguts a Palma o a Andratx.

Amb la finalitat d'aplicar les mesures de prevenció de la COVID-19, només podran participar les persones prèviament registrades, a les quals se'ls assignarà un itinerari en funció de les possibilitats d'aforament dels espais expositius a cada moment.

Per a inscriure's només cal emplenar un formulari en la web www.artpalmacontemporani.com o escanejar un codi QR.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.