Setmanari d'informació local - 138 anys

Detecten un brot de coronavirus a l'hospital de Son Llàtzer

Son Llàtzer ha desinfectat la planta 4B d'hospitalització després de detectar-s'hi un brot de coronavirus. | GrupSerra/Arxiu

L'hospital Son Llàtzer ha desinfectat la planta 4B d'hospitalització després de detectar-s'hi aquest divendres un brot de 26 positius (19 professionals i 7 pacients). La detecció es va fer arran d'un clivatge de la planta al qual es van sotmetre 30 treballadors.

Després de la desinfecció de tota la planta i el trasllat dels pacients està previst que aquest dissabte es reprengui l'activitat. Segons han assenyalat des de Salut, l'hospital no sofreix pressió assistencial, raó per la qual els pacients s'han pogut reubicar en altres plantes del complex hospitalari. Les tasques de desinfecció han durat unes 24 hores.

D'altra banda, la Conselleria de Salut ha actualitzat les dades referents a la pandèmia de SARS-CoV-2 a les Balears. Segons les dades, les Illes han registrat 269 casos nous per proves PCR però cap mort més. El total acumulat de casos és de 10.836. El total d'ingressats és de 320 amb 62 ingressos a UCI. S'han donat 33 altes en les darreres 24 hores. Per més informació, podeu consultar els gràfics en el següent enllaç de la CAIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.