Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Carme Forcadell torna al Parlament de Catalunya i hi reivindica la llibertat d'expressió

Carme Forcadell ha tornat aquest divendres al Parlament de Catalunya després de dos anys i mig a la presó, per participar en l'acte oficial del 40 aniversari de la restitució del Parlament.

Ho ha fet al costat de l'actual president, Roger Torrent, i dels que la varen precedir en el càrrec: Núria de Gispert, Ernest Benach i Joan Rigol.

Després d'una emotiva rebuda amb aplaudiments de diputats independentistes i treballadors de la cambra, el president Torrent li ha donat la benvinguda: «Poques vegades s'ha fet tan evident la injustícia com en el teu cas. Et volem plenament lliure. I estic convençut que expresso amb aquestes paraules, no en tinc cap dubte, d'això, el sentir immensament majoritari de la ciutadania d'aquest país, més enllà d'ideologies, més enllà d'afinitats polítiques.»

En la seva intervenció, Forcadell ha tornat a defensar el diàleg polític sense límits i la llibertat d'expressió. «La llibertat d'expressió és un tresor immens que hem de preservar sempre, a tot arreu.»

Forcadell també ha fet una defensa de la igualtat efectiva entre homes i dones a la política i a la societat, que ha assegurat que «és un repte encara pendent».

L'expresidenta del Parlament compleix una pena d'11 anys i mig de presó per raons polítiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.