Setmanari d'informació local - 138 anys

Òscar Camps i Open Arms seran els protagonistes d'una pel·lícula que s'estrenarà el 2021

La pel·lícula 'Mediterrani', que ha començat a rodar-se a Grècia aquest divendres, narrarà la història de l'activista Òscar Camps i la seva ONG Open Arms de la mà del director Marcel Barrena i els actors Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López i Àlex Monner.

El film està produït per Lastor Mitjana, FastenFilms, Arcàdia, Cados Produccions i Heretic, compta amb la participació de RTVE, Movistar i TVC, i arribarà als cinemes en 2021 de la mà de DeAPlaneta, segons ha informat la producció en un comunicat.

Eduard Fernández interpretarà a Òscar Camps i Dani Rovira farà de Gerard Canals en el viatge que els dos varen fer a Lesbos (Grècia) en 2015 després de veure la famosa fotografia del nen sirià Aylan, mort a la platja.

Un viatge que va marcar l'inici de la creació de Open Arms i el seu treball en el rescat de migrants a la mar Mediterrània.

El director Marcel Barrena (100 metres i Món petit) ha assegurat que ha invertit quatre anys en el procés de preparació, documentació i recerca previs al rodatge.

L'enregistrament durarà vuit setmanes a Atenes, Lesbos i Barcelona en un guió --elaborat per Danielle Schielf-- que es va fer mà a mà amb Open Arms.

Barrena ha destacat que es tracta d'una pel·lícula que vol contar una història real en «unes platges on aquesta realitat --la dels migrants-- té lloc tots els dies».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.