Setmanari d'informació local - 138 anys

El concurs Sona9 comença els concerts preliminars a Barcelona, València i Palma

42621

Aquest dimarts, primer de setembre, comencen els concerts preliminars del concurs Sona9 2020. Dos mesos després que es tanquessin les inscripcions amb una xifra històrica de 139 grups i solistes, els 18 classificats pel jurat són a punt de mostrar el seu talent en directe a escenaris de Barcelona, València i Palma. D’entre tots ells, el públic i el jurat triaran els cinc semifinalistes.

Enguany, els concerts preliminars se celebren els dies 1, 2, 3 i 10 de setembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, el 17 de setembre a La Salá de València i l'endemà, 18 de setembre, al Teatre Xesc Forteza de Palma. Les actuacions es faran amb totes les mesures sanitàries exigides, amb aforaments limitats, i a més es podran seguir i votar en directe mitjançant els webs enderrock.cat i iCat.cat. Després dels concerts, el jurat triarà 4 dels 18 grups classificats, i el cinquè es triarà per vot popular entre els finalistes de cada sessió.

Les cinc propostes semifinalistes hauran de superar les proves del concurs Sona9 durant el mes d'octubre, que consten d'un concert acústic a iCat i la gravació d'una cançó original a Bucbonera Studios amb la producció de Joana Serrat i el suport tècnic de Tomàs Robisco. De la darrera fase sortiran els tres finalistes que actuaran a la final del Sona9 2020, prevista per al 18 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.