Setmanari d'informació local - 138 anys

Un policia local de Felanitx diu que «un rei ha de poder anar de putes... Felipe VI és un subnormal i la 'zorra' que l'acompanya hauria de caure morta»

Aquest cap de setmana ha corregut com la pólvora, per distintes xarxes socials, un àudio on se sent la veu d'un home, que diverses fonts atribueixen a un policia local de Felanitx i que conté insults explícits als polítics de Podemos, als actuals reis espanyols i al mateix temps, justifica que l'encara rei emèrit espanyol pugui usar els serveis de prostitució i enalteix el franquisme.

La transcripció completa de l'àudio és aquesta: «Aquí lo que passa és que l'únic rei que hi ha hagut, se n'ha d'anar amb la coa baixa perquè hi ha uns fills de puta rojos que no entenen que un rei ha de poder anar de putes i fer el que li surti dels santíssims collons perquè és el puta rei. Queda clar? O no queda clar? I ara se n'ha d'anar d'Espanya. En Felipe VI és un subnormal, la 'zorra' que l'acompanya hauria de caure morta ara mateix i me cag en 'Cristo' i me cag en Deu, amb els putos podemites i rojos de merda. Aquí el que hem de fer es ressuscitar en Paco».

En cercles felanitxers s'atribueix aquesta proclama al policia Local Javier Lozano Moreno.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.