Setmanari d'informació local - 138 anys

Arruix Borbons es reuneix amb Aina Calvo i li demana que no es tornin a repetir les discriminacions policials per raó d'ideologia

Aquest dijous, 20 d'agost, representants de la plataforma Arruix Borbons s'han reunit amb la Delegada a les illes Balears del govern espanyol per plantejar la necessitat d'acabar amb les actuacions discriminatòries per motiu d'ideologia de les forces policials.

Segons Arruix Borbons, la Delegada ha pres nota de les queixes per la discriminació patida pels manifestants republicans a Petra i a Menorca. «Hem exposat argumental i documentalment els fets que varen ocórrer a Petra i que es varen repetir a Menorca» han explicat els republicans.

Segons que han explicat els representants d'Arruix Borbons, «la Delegada ens ha confirmat que no s'ha pres cap mesura sancionadora contra les organitzacions monàrquiques i d'extrema dreta que varen convocar per xarxes socials però no varen comunicar en temps i forma davant la Delegació la concentració de Petra».

Arruix Borbons afirma que espera que «Delegació no només prengui nota, sinó que garanteixi que no es tornin a repetir aquests fets discriminatoris».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.