Setmanari d'informació local - 138 anys

Amengual: «Sánchez ha vengut a Mallorca a fer turisme i no s'ha compromès a res»

El president d’El Pi – Proposta per les Illes Balears, Antoni Amengual, ha qualificat de «decebedora» i «insubstancial» la reunió entre el president de l’Estat, Pedro Sánchez, i la presidenta del Govern, Francina Armengol. Amengual ha afirmat que Sánchez ha vengut a Mallorca «a fer turisme» i «no s’ha compromès a res, només a mantenir el descompte de resident, un fet que consideram patètic, ja que és una obligació amb els ciutadans d’aquesta terra».

El president d’El Pi ha remarcat que Armengol és «una comparsa de Sánchez que es dedica a fer de gerent de la sucursal socialista a les Balears». Segons Amengual, «amb l’enfonsament de l’economia a les Illes i amb les dificultats que tendrem aquest hivern, la presidenta no ha estat gens reivindicativa i s’ha dedicat a divagar».

En aquest sentit, el president d’El Pi ha apuntat que «no s’ha aclarit res sobre els ERTO, ni sobre les ajudes o beneficis fiscals a les Illes, ni sobre si el govern de Madrid donarà suport a un pla de xoc per a les Balears». Segons Amengual, «tot és una incertesa i Armengol s’ha quedat de mans plegades quan ha tengut Sánchez al davant, parlen molt de diàleg però a la pràctica, ni diàleg, ni mesures per a les Illes». En aquest sentit, Amengual, ha demanat «com és que la presidenta Armengol no ha dit res sobre els romanents que Sánchez vol prendre als ajuntaments de les Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.