Setmanari d'informació local - 138 anys

'Viu la Cultura' recupera l'oferta presencial a Can Sales

41133

El programa Viu la Cultura recupera la seva oferta presencial amb la posada en marxa de 'A l'estiu Viu la Cultura' a la Biblioteca. Tots els dimecres dels mesos de juliol i agost, a les 12.00 h, es podrà gaudir d'espectacles teatrals i tallers de música en directe, destinats a públic infantil, juvenil i familiar a la Biblioteca Pública de Can Sales de Palma.

La programació s'inicia dimecres 8 de juliol de 2020 a les 12.00 hores amb la representació de l'espectacle Millie Potter and her friend Goldlocks.

La companyia Elàstic Nou Produccions presenta «un espectacle divertit, lúdic i educatiu en què, mitjançant el personatge de clown, Millie Potter, es pretén desenvolupar i facilitar tant l'expressió com la comprensió oral de la llengua anglesa».

La programació de 'Viu la Cultura' a la Biblioteca continua el dimecres 15 de juliol amb 'Miliang and the magic brush' i el 22 de juliol amb l'espectacle 'Millie Porter and her friend's birthday'. El 29 de juliol està programat el taller de percussió 'Drum Team'. Totes les activitats es faran a les 12 hores.

La Delegació de la Presidència per a la Cultura explica que vol «donar accés a la cultura, a tots els ciutadans, especialment infants i joves. Atès això i per tal donar sortida a aquelles activitats incloses dins el programa 'Viu la cultura' que estaven programades i que s'han vist afectades per la situació provocada per la Covid-19, el mes de maig es va posar en marxa també 'Viu la cultura online'. Una nova manera de fer i oferir cultura, un aparador tant per als creadors com per als consumidors de cultura de totes les edats, fora i dins de l'àmbit educatiu disponible a la plana web: www.viulacultura.com/online

.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.