Setmanari d'informació local - 138 anys

Els desnonaments retrocedeixen un 33,5%

El nombre de desnonaments practicats en el primer trimestre de 2020 en els òrgans judicials de les Balears ha descendit un 33,5% respecte del mateix període de l'any passat, fins a 323 desnonaments comptabilitzats.

Segons l'informe 'Efectes de la crisi econòmica en els òrgans judicials', publicat pel Consell General del Poder Judicial, aquestes dades s'han vist afectades per la crisi sanitària i la declaració de l'estat d'alarma el 14 de març, amb la consegüent paralització dels terminis administratius a partir d'aquesta data.

Atenent tan sols als desnonaments procedits per la Llei d'Arrendaments Urbans, a les Balears s'han comptabilitzat, 278, un 25,7% menys que un any abans. Els derivats d'execucions hipotecàries, ascendeixen a 37, una baixada del 56% en comparació al mateix període de 2019.

Els Jutjats de les Illes tramitaven durant el primer trimestre 97 procediments per a judicis verbals per ocupacions il·legals dels habitatges. En aquest període es varen resoldre 35 i ingressaren uns altres 26.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.