Setmanari d'informació local - 138 anys

Impedeixen l'entrada a Mallorca de dos passatgers d'un vol d'Alemanya per no justificar el viatge

Arxiu/E.P.

La Policia espanyola va impedir aquest dilluns l'entrada a Mallorca a dos passatgers d'un vol internacional procedent d'Alemanya per no estar justificat el seu viatge i no complir amb els requisits establerts en el decret d'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària per la Covid-19.

Segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears, els agents varen detectar els dos viatgers, un ciutadà holandès i un altre britànic, aquest dilluns després d'aterrar a l'aeroport de Son Sant Joan. En comprovar que no estava justificat el seu desplaçament, varen aixecar acta i varen procedir a retornar de nou els dos passatgers a Alemanya.

Segons les dades de la Guàrdia Civil, l'aeroport de Son Sant Joan a Palma va registrar aquest dilluns l'arribada de 633 passatgers, mentre que altres 596 varen sortir de Mallorca en els 20 vols que varen operar.

Les 62 persones que varen arribar aquest dilluns a Palma en un únic vol internacional hauran de passar el període de quarantena de 14 dies.

Per la seva banda, l'aeròdrom d'Eivissa va rebre 251 viatgers en cinc vols d'entrada i altres 187 varen abandonar l'illa en cinc vols de sortida, mentre que l'aeroport de Menorca va comptabilitzar 110 persones que varen arribar i 90 varen marxar de l'illa en sis vols programats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.