Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Txarango presenta el nou documental 'De vent i ales', preludi del nous disc

Txarango ha fet públic un nou documental, titulat 'De vent i ales', que serveix d'avançament del que serà el seu nou disc preludi del nous disc que es publicarà el 19 de juny. El documental recull imatges enregistrades entre el febrer de 2018 i el gener de 2020.

«Publiquem aquest petit treball documental, autoproduït artesanalment, que recupera algunes de les vivències i llocs on hem escrit les cançons del nostre quart i últim treball. 'De vent i ales' és un cant d?agraïment a la vida. A deixar-se emportar pels seus camins. A estendre fort les ales i a fluir amb el vent. A viure aprenent a escoltar-la i a escoltar-nos, confiant en tot allò que sovint te preparat per a nosaltres», han explicat.

El nou disc tancarà més de 10 anys de viatge, «des del més profund dels agraïments, conscients del nostre privilegi, feliços d?haver pogut compartir tantes i tantes coses».

Txarango explica que serà «un disc per celebrar la vida compartida. La nostra carta d?amor a totes les persones i comunitats que arreu del món ens heu acollit, des del primer dia, amb la més gran de les tendreses!»

A partir d'aquest mateix diumenge ja es pot reservar el disc a la pàgina web per rebre?l a casa el mateix dia de la sortida: www.txarango.coop.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.