Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell coincideix amb l'Aliança per l'Emergència Climàtica en apostar per la sostenibilitat

39019

La vicepresidenta segona del Consell de Mallorca, Aurora Ribot, ha assegurat aquest dilluns, en una reunió amb diversos portaveus de l'Aliança per l'Emergència Climàtica, la seva convicció de continuar amb «la defensa de la sostenibilitat mediambiental en la nova etapa que s'obre a partir d'ara».

Segons ha informat el Consell, la responsable insular ha coincidit amb els representants d'aquesta plataforma en la necessitat de diversificar el model econòmic i productiu i aprofitar aquesta situació per a emprendre «canvis profunds que ens facin més sostenibles com a societat».

Els membres de l'Aliança han fet arribar a la vicepresidenta segona i al seu equip del departament de Sostenibilitat i Medi Ambient les seves propostes, com la lluita contra el canvi climàtic, la conscienciació social per a aconseguir una sostenibilitat plena i la defensa del camp com a sector social decisiu.

«El Consell està enfocat, des del principi d'aquesta legislatura, a portar endavant polítiques més sostenibles i ara hem d'intensificar aquest treball», ha assegurat la vicepresidenta segona de la institució insular. Ribot ha insistit en la necessitat de potenciar l'economia circular i seguir amb el desenvolupament d'eines com el Pla Director Sectorial de Residus No Perillosos de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.