Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi reclama que les Balears controlin les mesures de desconfinament a ports i aeroports

38807

El Pi - Proposta per les Illes Balears ha reclamat aquest dilluns el control per a les Balears de les mesures de desconfinament a ports i aeroports. La formació ha insistit que la mobilitat és clau per a la reactivació econòmica i ha exigit que es faci públic l’esborrany que el Govern ha fet arribar a Madrid amb els protocols a seguir durant el desconfinament. Aquestes són algunes de les propostes per a la reconstrucció social i econòmica que la portaveu d’El Pi al Parlament, Lina Pons, i la portaveu de la formació al Consell, Xisca Mora, han traslladat a la presidenta Armengol i la presidenta Cladera respectivament.

En aquest sentit, Pons ha demanat «el reforçament dels serveis de transport públic per evitar les aglomeracions i l'establiment de protocols sanitaris específics als ports i aeroports amb la finalitat de salvar una part de la temporada turística, ja sigui amb turisme interilles i nacional i/o amb turisme internacional». Pons també ha deixat clar que «s’ha d’explicar de forma clara a la ciutadania quines seran les condicions i/o exigències a les quals hauran de fer front els diferents sectors econòmics a l’hora de reobrir els seus negocis».

Per la seva banda, la portaveu d’El Pi al Consell, Xisca Mora, ha apuntat que «hem demanat un ple extraordinari al Consell per a consensuar propostes entre les diferents formacions polítiques que garanteixi la reconstrucció social i econòmica de la nostra terra». Mora ha explicat que «s’ha de vetllar pels serveis socials i que s’hauran de reajustar pressupostos de cara a final d’any tenint en compte aquestes necessitats sense oblidar els ajuts al petit i mitjà comerç».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.