Setmanari d'informació local - 138 anys

Ábalos contradiu Armengol i afirma que cercarà la manera que els alemanys puguin gaudir de la segona residència

38691

El ministre de Transport, José Luis Ábalos, ha explicat aquest dimecres en roda de premsa que tractarà amb Alemanya possibles opcions perquè els alemanys que posseeixen una residència a l'Estat espanyol puguin traslladar-se i fer ús d'ella.

Segons ha explicat eldiario.es, Ábalos ha estat demanat per un mitjà alemany sobre si poden els seus ciutadans fer reserves de vacances per aquest estiu a l'Estat espanyol. A això, Ábalos ha remarcat que «hi ha molts alemanys amb residència a Espanya i volem que la gaudeixin». Així, ha assegurat que cercaran la manera d'obrir «algunes vies de compromís i responsabilitat entre països perquè això passi».

Ábalos contradiu així la presidenta del Govern, Francina Armengol, qui després de rebre cartes de centenars d'alemanys amb casa a les Balears en què demanen que se'ls deixi venir, ha remarcat que «les exigències per anar a les segones residències, que comporten un sacrifici molt important per als que resideixen a les nostres Illes, són les mateixes per a tothom, independentment de la seva nacionalitat o lloc d'origen».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.