Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell paralitza les obres de l'autopista Llucmajor-Campos i 7 projectes més

37981

El Consell de Mallorca ha anunciat la paralització de les obres de l'autopista de Llucmajor a Campos entre altres. Concretament, s'han paralitzat vuit de les nou obres públiques que es trobaven fins ara en execució en virtut del Reial Decret 10/2020 de 29 de març de 2020 que paralitza tota l'activitat no essencial.

A més de les obres de Llucmajor-Campos, s'atura el projecte d’instal·lació d’hidrants contra incendis al Túnel de Sóller (Ma- 11), la variant d’Algaida, que ha d’enllaçar la carretera antiga de Manacor (Ma- 15E). Les obres d’accés a Lloseta des de l’autopista de sa Pobla (Ma- 13), la millora del passeig de l’estació de Muro (Ma- 3500). L'obra del Torrent Gros, que preveu la millora del funcionament i de la seguretat viària del tram projectat a la carretera Vella de Bunyola (Ma-2031), entre els termes municipals de Palma i Marratxí. El projecte de Son Llaüt que connectarà la Ma- 13 amb els polígons de Santa Maria i Consell i el projecte de conversió de la Ma- 19 en via urbana.

El que sí que seguirà en funcionament mentre duri l'estat d'alarma són les tasques de les brigades d'emergència en carreteres i els contractes de manteniment d'infraestructures. «Es tracta de dos sectors considerats essencials per a la seguretat de la xarxa viària i, per tant, continuaran operant de manera habitual», han apuntat des de la institució insular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.