Setmanari d'informació local - 138 anys

Dramaturgs de les Balears critiquen l'incompliment de l'IEB en les lectures dramatitzades del Petit Obrador i l'Art Jove

37365

L'Associació de Dramaturgs de les Illes Balears (ADIB) ha criticat l'incompliment «injustificat» per part de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) respecte al seu compromís cap a les lectures dramatitzades derivades de la convocatòria del Petit Obrador i del certamen Art Jove 2019.

Segons han explicat, en les bases de tots dos s'estableix que l'IEB programarà i muntarà les lectures de les obres guanyadores a Menorca, Eivissa i Barcelona i, així mateix, s'encarregarà de les despeses de desplaçament i allotjament de l'equip artístic d'aquestes.

«Han passat vuit mesos de la final d'Art Jove i de la primera lectura de les peces del Petit Obrador i encara no hem obtengut una resposta satisfactòria sobre quan es farà la resta», han explicat.

En aquest sentit, han explicat que els intents per a trobar una solució dialogada han resultat «infructuosos», ja que, segons han censurat, «l'assumpte no està dins de les prioritats de l'IEB».

«Consideram injustificable aquesta deixadesa pel que fa a un compromís adquirit i publicat i, per això, instam a trobar una solució el més aviat possible», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.