Setmanari d'informació local - 138 anys

Els mallorquins Salvatge Cor, guardonats amb el Premi Enderrock al millor disc revelació

37263

El tret de sortida dels Premis Enderrock d'enguany ha anat a càrrec de La Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya, el tenor Roger Padullés i Martín Rodríguez Jr, fill del recentment desaparegut bateria de Sangtraït, Rockson, Los Guardians del Pont i Barbablanca. Plegats versionen 'El vol de l'home ocell' per homenatjar a Martín Rodríguez.

Els mallorquins Salvatge Cor han rebut el Premi Enderrock de la crítica al millor disc revelació amb 'Bruixes!', que l'ha lliurat Jordi Asturgó. Mireia Vives i Borja Penalba, han recollit el Premi Enderrock de la crítica a millor disc de cançó d'autor per Cançons de fer camí. Tarta Relena ha estat guardonada amb el millor disc de folk per Ora Pro Nobis. Manel ha recollit un dels premis més important de la crítica: el Premi Enderrock 2020 al millor disc català de l'any per La bona gent.

El cantant terrassenc Miki Núñez ha actuat acompanyat de la jove cantautora d’origen biscaí que viu a Catalunya, Maren. El duet ha interpretat per primer cop en directe la popular cançó 'Escriurem' en format acústic i interpretada en català i basc.

La gala comptarà també ha comptat amb les actuacions de Sopa de Cabra ('Fràgil'), Blaumut ('De veritat'), Gertrudis ('Si tothom calla'), Balkan Paradise Orchestra ('Amchoor'), Meritxell i Judit Neddermann ('Muntanyes regalades' i 'El fugitiu'), Koers ('Ballarem'), PAWN Gang amb Lildami ('Tarapia da grup'), Salvatge Cor amb Maria Jaume Martorell ('Flor de fusta') i Smoking Souls ('Volves de neu').

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.