Setmanari d'informació local - 138 anys

La UE Eivissa expulsa els aplegapilotes que han enviat un vídeo racista sobre el porter de l'Sporting B

36967

El club de futbol Unió Esportiva d'Eivissa ha expulsat als aplegapilotes que aquest diumenge varen enviar un vídeo racista sobre el porter de l'Sporting B, en la trobada de Segona Divisió B disputat a l'estadi de Can Misses.

«L'Eivissa desaprova rotundament el comportament dels aplegapilotes que han enviat un vídeo en què dediquen missatges racistes i irrespectuosos al porter Christian Joel i al club en què milita, el Reial Sporting de Gijón B», han explicat.

A més, han remarcat que, «com no podia ser d'altra manera», els expulsaran de l'Acadèmia de manera fulminant». «L'Eivissa és una entitat esportiva formada per persones de procedències, llengües i creences molt diferents. En aquesta casa treballam perquè el futbol sigui un punt de trobada i un lloc de convivència en què, evidentment, aquest tipus de comportaments han de ser perseguits, denunciats i eliminats d'arrel», han destacat.

Finalment, el club ha volgut deixar clar que s'han posat en contacte amb Christian Joel i l'Sporting per a demanar disculpes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.