Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Rafel Nadal es presentarà per ser batle de Manacor

35695
Rafel Nadal té previst deixar el tennis per passar al món de la política. | dBalears/Arxiu

El tenista Rafel Nadal es presentarà a liderar una candidatura dretana a la batlia de Manacor a les properes eleccions. Així ho ha pogut saber dBalears, que també ha constatat que les converses del tenista amb PP i VOX van «per bon camí».

Segons tots els indicis, una vegada Nadal es retiri de l'activitat esportiva, pensa dedicar-se a la política. L'escenari triat serà el seu municipi natal, Manacor, on actualment té la seva luxosa acadèmia de tennis. Una de les seves prioritats serà el creixement urbanístic i la creació de noves infraestructures, com ara un nou aeroport a la capital manacorina.

Segons sembla, la seva intenció és presentar-se com independent encapçalant una candidatura de dreta. En aquest sentit, ja ha contactat amb PP i VOX per començar a treballar en el projecte «d'un nou Manacor». Pel que fa a C's, Nadal ha tancat la porta perquè considera que és un partit que ben aviat desapareixerà.

Finalment cal destacar que, segons les informacions de dBalears, Nadal voldrà situar Manacor en el centre mundial del turisme de luxe, creant una illa de luxosos gratacels a la zona costanera i que duran la «marca Nadal». Això podria suposar el fet de reclamar que Manacor sigui la nova capital de Mallorca en detriment de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.