Setmanari d'informació local - 138 anys

La quarta encesa de torres de defensa pels drets humans se celebrarà l'11 de gener

35499

La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha presentat aquest dimecres la quarta edició de l'encesa de torres i talaies pels drets humans, que se celebrarà l'11 de gener de 2020.

Des del Consell han explicat que aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració amb Amnistia Internacional, la Societat Balear de Matemàtiques, l'Institut de Marratxí, la Federació de Cors i el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.

Durant la presentació, Busquets ha explicat que aquesta iniciativa té un doble objectiu, ja que, «pretén reivindicar i difondre el patrimoni històric mallorquí mentre es reclama que es respectin els drets humans»

Segons ha dit, es pretén il·luminar una realitat que no es pot perdre de vista: «Hi ha milers de persones que es veuen obligades a fugir dels seus països, moltes vegades per a cercar un futur millor, però moltes altres arrisquen la vida perquè es veuen condemnats a perdre-la».

De moment, 27 punts d'encesa de Mallorca han confirmat la seva participació en l'esdeveniment però s'espera assolir o superar els 57 de l'any passat i comptar, un any més amb la participació de la resta d'illes i també de punts fora de l'arxipèlag.

De fet, gràcies a la col·laboració del Fons Mallorquí de Solidaritat s'està treballant perquè puguin participar des d'algunes zones del Marroc i Tunísia, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.