Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de 19 punts de recollida de residus separen 1.373 quilos d'objectes reutilitzables

35483

Un total de 19 punts de recollida distribuïts en 16 municipis de Mallorca han aconseguit separar un total 1.373 quilos d'objectes reutilitzables a partir d'una campanya conjunta impulsada per la 'Fundació Deixalles' i l'empresa Melchor Mascaró, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que s'ha celebrat entre els dies 16 i 24 de novembre.

Segons han detallat totes dues entitats, els treballadors de l'empresa han informat a totes les persones usuàries d'aquests punts de recollida sobre el funcionament i els beneficis d'aquesta campanya, que ha consistit en la separació d'aquells objectes que encara podien ser aprofitats abans de ser reciclats.

Així, l'objectiu d'aquesta iniciativa ha estat mostrar a la ciutadania com a través d'accions «senzilles» es contribueix a la reducció de residus, a allargar la vida dels productes i a lluitar contra el canvi climàtic.

D'aquesta manera, des de les entitats han argumentat que el resultat d'aquesta campanya equival a retirar de la circulació 1.452 cotxes o a mantenir 423.664 arbres. Així mateix, també han indicat que aquesta iniciativa ha evitat contaminar 8.300 quilos de CO2.

Els 16 ajuntaments que han participat en la campanya són Algaida, Andratx, Capdepera, Bunyola, Lloret de Vistalegre, Llubí, Llucmajor, Maria de la Salut, Marratxí, Montuïri, Porreres, Sant Joan, Sencelles, Sineu, Son Servera i Vilafranca de Bonany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.