Setmanari d'informació local - 138 anys

Lliteres: «Donarem la independència que li pertoca al CJIB mitjançant la nova Llei de Joventut»

35425

El Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) ha elegit aquest cap de setmana la seva nova Permanent. La direcció de l’entitat representativa del jovent associat ha elegit Pere Riera, membre del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGEM), com a nou president.

El director de l’IBJOVE, Tià Lliteres, ha agraït el treball de la permanent sortint i ha encoratjat la gent del CJIB per continuar amb el treball que presta al moviment associatiu juvenil, així com a contribuir a la vertebració social de les nostres Illes mitjançant el foment de la participació i la reivindicació. «El CJIB ha de ser reivindicatiu amb les institucions. Donarem la independencia que li pertoca al CJIB mitjançant la nova Llei de Joventut. El jovent associat té un paper clau en la vertebració social de les nostres Illes», ha assegurat Lliteres.

Tres anys han passat de la constitució del nou Consell de la Joventut -després que el Partit Popular l’eliminés l’any 2012– i les dades són molt positives, aconseguint reestablir els ponts amb el Triangle Jove i anant recuperant, progressivament, el seu àmbit de feina. L’any 2016 La Direcció General d’Esports i Joventut i l’IBJOVE impulsaren de nou aquest òrgan independent que pertany al moviment associatiu juvenil de la nostra terra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.