Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Associació de Consumidors duu els sobre-sous dels alts càrrecs a Anticorrupció

35409

L'Associació de Consumidors i Usuaris de Balears (Consubal) va presentar divendres passat un escrit de denúncia a la fiscalia anticorrupció pels sobre-sous de 22.00 euros que perceben els alts càrrecs públics de les Illes Balears que no tenen la seva residència a Mallorca.

Segons ha explicat el president de Consubal, Alfonso Rodríguez, aquest dissabte en un comunicat, és «inadmissible que alguns partits polítics vegin normal que els seus alts càrrecs percebin aquests plusos» que, ha lamentat, «escapen al control i fiscalització de les administracions».

En aquest sentit, des de Consubal s'ha criticat «durament» les declaracions del vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, en les quals, segons diuen, intenta justificar l'oposició a la
concessió d'aquests sobre-sous per qüestions de rebuig per no
ser de les Illes.

Igualment, des de l'entitat que defensa a Consumidors i Usuaris de Balears no entenen com a partits d'esquerres justifiquen aquestes mateixes declaracions.

Respecte a això, Rodríguez ha assenyalat que «no hi ha justificació que avali la percepció d'aquests altíssims premis, menys encara avalant-la amb l'excusa que els seus perceptors són mereixedors d'elles pels seus currículum».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.