Setmanari d'informació local - 138 anys

Orgull Llonguet presenta el mocador d'aquest Sant Sebastià 2020 amb el lema 'Ciutat per a qui la torra'

35387
El lema del mocador d'enguany és 'Ciutat per a qui la torra'. | Orgull Llonguet

Com és tradició per les festes patronals, el col·lectiu festiu Orgull Llonguet treu el mocador groc santsebastianer d'enguany amb el lema 'Ciutat per a qui la torra'.

Segons el col·lectiu, «al voltant de les torradores hi ha vida autoorganitzada d'entitats, AAVV, col·lecitus, confraries... per tant, volem més torradores. I ho feim a les Galeries de Plaça Major, reivindicant junt amb altres entitats, la Zona Zero de Palma, un espai que dinamitzi culturalment i socialment el cor de Ciutat».

Orgull Llonguet ha insistit que «el lema del mocador d'enguany és tan dolent que arriba a ser bo -han afirmat experts en màrqueting-, quina paradoxa!». «Alguns creuran que és un homenatge als piròmans dels contenidors. Altres obsessionats amb el color groc hi veuran un clar sentit polític, tot oblidant que som grocs des del 2014, i hi veuran un missatge subliminal de la voluntat de cedir Ciutat a qui(m) torra, adéu Hila! Altres que utilitzen l'expressió col·loquial creuran que Palma és per al pesats, bé, idò si és així, ens farem pesats fins que Ciutat sigui per a qui l'habita».

«No ens bastava enfadar els de Part Forana amb el nostre fantàstic lema 'Sant Antoni telonero' que ara sembram la confusió. Visca la polisèmia i visca Orgull Llonguet!», han sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.