Setmanari d'informació local - 138 anys

Serveis Ferroviaris programa serveis especials per al Dimecres Bo i el Dijous Bo

34639

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha programat serveis especials de tren per a incrementar l'oferta de transport públic, durant la nit i matinada del dimecres 13 al dijous 14 de novembre, amb motiu de la revetlla que se celebra en el municipi d'Inca per a celebrar el 'Dimecres Bo' i el 'Dijous Bo'.

Segons ha detallat la Conselleria de Mobilitat i Habitatge del Govern, s'establiran aquests serveis especials la línia de Palma-Inca-Sa Pobla i Palma-Inca-Manacor en tots dos sentits.

Així, les sortides des de Palma en direcció Inca s'iniciaran a les 23.15 hores del dimecres 13 fins a les 04.45 hores del dijous 14, amb freqüències cada hora. Des de Manacor, el servei especial en direcció Inca s'iniciarà a les 23.30 del dimecres 13 fins a les 03.30 hores del dijous 14.

En total, s'han establert sis serveis especials amb sortida des de Palma en direcció Inca i altres sis en sentit contrari. Així mateix, s'efectuaran tres sortides des de Manacor i altres tres des de Sa Pobla en direcció Inca i amb continuïtat fins a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.