Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca respondrà a la sentència contra els independentistes amb set concentracions

33943

A poques hores per a que es faci pública la sentència del judici al Procés, continuen creixent les mobilitzacions de resposta que es preparen a Mallorca.

De moment, ja són set les concentracions simultànies per al dia que es faci pública la sentència del Tribunal Suprem. Totes elles convocades a les 20.00 hores. Els impulsors demanen que la gent tparticipi a la que li quedi més a prop.

Aquest diumenge s'ha fet difusió a través de xarxes socials del cartell que anuncia concentracions a les 20.00 hores del dia que es faci pública la sentència: a la plaça de Cort de Palma, davant l'Ajuntament d'Inca, a la plaça de la Bassa de Manacor, davant el teatre de Llubí, davant l'Ajuntament de Felanitx, a la Plaça Major de Pollença i davant l'Ajuntament d'Alcúdia.

A Artà, s'ha convocat una trobada de vehicles amb places lliures a l'aparcament (Agromart) a les 19.15 per facilitar el desplaçament de la gent que vulgui participar a la concentració de Manacor.

No és la primera vegada que Mallorca s'organitza per respondre contra el retrocés de drets democràtics. Cal recordar que quan es varen produir les detencions dels polítics i líders de moviments socials, Mallorca ja va mostrar el seu rebuig als fets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.