Setmanari d'informació local - 138 anys

Pilar Costa decideix que per dirigir l'Institut d'Indústries Culturals, a partir d'ara, no caldrà saber català

33443

A partir d'ara, no serà necessari conèixer la llengua catalana per dirigir el que hauria de ser el primer agent institucional de gestió cultural, l'Institut d'Indústries Culturals (ICIB), que presideix la consellera Pilar Costa.

Segons les bases publicades al BOIB per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, la nova persona que dirigesqui l'ICIB, no haurà d'acreditar cap mínim coneixement de la llengua amb la que funciona l'Administració i la major part de la indústria cultural a les Illes Balears.

Segons les bases de la convocatòria, el coneixement de la llengua catalana deixa de ser un requisit i passa a ser un mèrit.

En l'anterior convocatòria calia acreditar un nivell C1 de coneixement de català. En la nova convocatòria no es requereix cap coneixement mínim.

A més a més, els coneixements d'altres llengües han deixat de ser un mèrit avaluable.

Com en l'anterior convocatòria, les persones aspirants han de presentar un resum del pla de gestió de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears que vulguin impulsar en els propers cinc anys. Quant a la baremació, els mèrits (currículum) continuen comptant fins a 40 punts, el pla de gestió fins a 35, i l'entrevista fins a 25 punts.

La convocatòria s'ha de resoldre en un màxim de 15 dies a partir de l'endemà del dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.