Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Neix MO’Roots, un ambiciós projecte de «música de la terra» al País Valencià

33377

Neix MO'Roots (My Own Roots), el fruit resultant de la unió d’una desena de músics provinents de diferents pobles de la comarca de la Marina (País Valencià) amb diferents trajectòries dins el món de la música, des del món del jazz fins el rock, passant per la música de carrer i els escenaris.

«MO’Roots és la prova de la implicació que tenim amb la nostra terra i, alhora, el reflex del caràcter tan nostre. El caràcter del riure… la fesomia del que som barrejada amb la festa i el bon humor», així es defineixen.

‘Ressorgiran’ és el el primer esbós d’aquest ambiciós projecte musical, amb cinc temes propis que, en forma d'EP, s'ofereixen com una modesta carta de presentació en aquests inicis. Però, Ressorgiran no només dóna nom al projecte, també és el nom del seu primer senzill i el tercer tema de l'EP.

Aquest tema va ser enregistrat exclusivament per a la campanya de micromecenatge que el grup ha encetat a la plataforma Verkami. Mitjançant aquesta campanya de crowdfunding, que en poques hores ha assolit el 30 % de l’objectiu, el grup cerca finançar l’enregistrament del seu primer disc. Discs, samarretes, marxandatge i, fins i tot, concerts es troben entre les recompenses que ofereixen a les persones que hi vulguin col·laborar.

Després de mesos d’assajos i un 2019 dedicat a tancar el projecte, la nova formació espera aconseguir els suports necessaris per a acudir als estudis de gravació. Podem trobar un tast d’aquest primer treball a la plataforma YouTube i al projecte obert a Verkami, a més d’esperar fins a finals d’any o principis de 2010 per a poder veure’ls damunt els escenaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.