Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca reuneix batles i batlesses per tal de fer créixer el Pacte pel Clima i l'Energia

33025
Imatge de la reunió mantinguda pel Consell de Mallorca amb els batles. | Consell de Mallorca

El Consell de Mallorca ha reunit aquest dissabte batles i batlesses perquè s'uneixin al Pacte pel Clima i l'Energia. La institució atorgarà subvencions als ajuntaments adherits perquè redactin un pla d'acció municipal per a combatre el canvi climàtic.

Segons ha informat el Consell, la direcció insular de Desenvolupament Local ha organitzat una reunió amb els representants dels municipis mallorquins que encara no s'han sumat al Pacte per «motivar-los a que s'uneixin».

Des del Consell, han explicat que aquest pacte és una iniciativa europea en la qual les entitats locals «es comprometen a implantar els objectius de la Unió Europea» en matèria de clima i energia.

Actualment, segons dades proporcionades pel Consell de Mallorca, hi ha 34 municipis adherits a aquest projecte, dels quals 32 ja estan redactant un Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible i el Clima (Paesc).

Els municipis que desitgin sol·licitar subvencions poden fer-ho fins al 7 d'octubre, incloent-hi en el Pla d'Acció «actuacions per a combatre el canvi climàtic i reduir les emissions de CO2», segons els requisits del Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.