Setmanari d'informació local - 138 anys

dBalears reserva taula al restaurant 'tancat' per la intoxicació alimentària de 70 persones

32795

Tot i que la conselleria de Salut ha anunciat que el restaurant Dragon Sushi «estarà tancat fins que no s'esmenin les deficiències detectades i els responsables presentin un pla a la Direcció general per garantir que s'apliquen correctament les pràctiques de manipulació d'aliment», dBalears ha comprovat que, de moment, es poden fer reserves a través de l'eina Groupon Booking.

De fet, dBalears ha realitzat una reserva d'una taula al restaurant Dragon Sushi del carrer de Blanquerna pel proper 18 de setembre, a les 13 hores.

La comanda, per a menjar al restaurant, consisteix en un «menú d'entrants més 24 peces». El preu original de la comanda, segons Groupon, era de 38,00 euros, però amb el descompte per a socis de la plataforma, el preu queda reduït a 16,95 euros.

Aquest mateix dijous, la a Direcció general de Salut Pública ha confirmat que hi ha, com a mínim, 70 casos de persones afectades per una intoxicació alimentària, de les quals 11 pateixen salmonel·losi, totes elles clients del Dragon Sushi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.