Setmanari d'informació local - 138 anys

August, Christina, Max, Sophia, Cedric, Juanjo i Gustavo Adolfo, els set morts en l'accident aeri d'Inca

32703

Ja s'ha confirmat la identitat i alguns detalls més de les persones mortes en l'accident aeri d'aquest diumenge.

A l'helicòpter accidentat hi viatjaven un matrimoni i els seus dos fills de nacionalitat alemanya, i el pilot de nacionalitat italiana. Es tracta d'una d'una família de Munic amb molta relació amb Mallorca: August Inselkammer, un conegut empresari alemany, la seva esposa, Christina, de 42 anys, i dels seus dos fills, Max i Sophia, d'11 i 9 anys, respectivament.

August Inselkammer estava al capdavant d'una empresa de cases prefabricades i solia viatjar a Mallorca al costat de la seva família des de fa una dècada. Aquest 25 d'agost celebrava el seu 43 aniversari, per això havien llogat un helicòpter per sobrevolar Mallorca abans d'anar a fer el dinar d'aniversari a Camp de Mar.

Pilotava la nau l'italià Cedric Leoni, un experimentat pilot de 49 anys de Rotorflug Airservices, companyia amb base en Son Bonet.

Els altres dos morts són Juan José Vidal Calero, un valencià de 43 anys resident a Mallorca i capità de vaixell de professió. Juanjo Vidal tenia un ultralleuger a l'hangar de l'aeròdrom de Binissalem. En el moment del tràgic accident anava acompanyat per un amic, Gustavo Adolfo Serrano Zambrana, de 50 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.