Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern decreta tres dies de dol per l'accident aeri

32681

El Govern ha decretat tres dies de dol per l'accident aeri que s'ha saldat amb set víctimes mortals --dues d'elles menors-- i que no ha registrat supervivents, segons ha informat a través del seu compte oficial de Twitter.

Des de les institucions han manifestat que els equips d'emergències continuen treballant amb l'accident aeri i que la prioritat és la identificació dels cossos.

Representants polítics de les diferents formacions de Balears han volgut aquest diumenge, a través dels seus comptes oficials de Twitter, mostrar la seva commoció i suport als familiars i reunits de les víctimes de l'accident aeri, que ha deixat cinc morts, entre ells un menor d'edat.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha mostrat «preocupació i commoció» davant l'accident aeri, alhora que ha informat que la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, s'ha desplaçat al lloc dels fets.

També el vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, ha mostrat «preocupació i commoció» pel sinistre. En una piulada, ha escrit «tot el meu suport i condol a la família i amistats de les persones mortes» i ha agraït la «gran feina» dels equips d'emergència.

Per part seva, el president del PP a Balears, Biel Company, ha expressat en una piulada la seva commoció i preocupació per l'accident, alhora que ha mostrat el seu suport i condol pels afectats per les víctimes mortals.

Així mateix, el portaveu de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha mostrat tot el seu «afecte i amor en aquests moments tan durs», alhora que ha afirmat que la seva formació «estarà pendent de totes les notícies que vagin sortint».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.